Referenties

Miranda schreef:

Al jaren (ik kan me eigenlijk niet anders herinneren) kamp ik met vermoeidheid. Bloedonderzoek, slaaponderzoek, het leverde allemaal niets op. Tot ik bij Aja kwam. Stapje voor stapje zijn we op weg gegaan. Met onder andere kleine voedingsaanpassingen, celzouten, vitamines, naaldjes in mijn oren (oei... paniek! hoe zacht en liefdevol stelde ze me gerust en plop, het zat er al in) voelde ik me steeds beter! Langzaam maar zeker nam die vermoeidheid af, voelde ik me beter en had meer energie. Ik ben er nog niet helemaal, maar het is nu al een verschil van dag en nacht. Het fijnste vind ik dat Aja diverse manieren en technieken gebruikt om te ontdekken wat er (mis) is, maar ook om dit aan te pakken. Stapje voor stapje...

Miranda Römer

Ilanit schreef:

Ik was zo ongeveer uitgedokterd met mijn vage burn- out klachten. De huisarts wist het niet meer met mij en zei ga nog maar een keer met de psycholoog praten en veel uitrusten. Aan mijn gezonde leefstijl kon het niet liggen, dus snapte ik er zelf ook helemaal niets meer van. Iedere dag beoefende ik Yoga, maar op een gegeven moment kon ik dat ook bijna niet meer opbrengen door de extreme vermoeidheid en vage klachten. Ook mijn werk viel me zwaar. Daarbij doet het geestelijk ook heel erg veel.

Bij Aja voelde ik me meteen op mijn gemak, en bovendien snapte ze mij. Door levend bloedanalyse en andere testen wees alles uit naar Chronische Lyme.

Dankzij de bezoeken aan Aja kreeg ik langzamerhand, door haar vakkundige begeleiding en ondersteuning, veel meer energie en heb ik ook weer zin om van alles te gaan ondernemen. Zonder chemisch gerommel en geduw en getrek aan mijn lijf merkte ik al snel een langzame stijging van mijn lichamelijke krachten.

Ik zit gewoon veel lekkerder in mijn vel ondanks dat ik nog een lange weg te gaan heb, heb ik alle vertrouwen in de behandeling bij Aja. Ik ga nu ook met mijn dochter naar Aja, ik kan het iedereen aanraden!!

 

Ilanit de Wilde

Carolien schreef:

carolienAja heeft een goed gevulde rugzak aan kennis en ervaring.

Dit merk je duidelijk tijdens de behandeling.

 Na een paar keer acupunctuur evenals voedingsadviezen merkte ik duidelijk verschil zowel lichamelijk als geestelijk.

 Nu maandelijks preventief een acupunctuur behandeling, het doe mij erg goed.  

Carolien Reij

www.hikararido.nl